Dealer worden?

Wordt dealer van Little Bit Feeders!

Steeds vaker lopen paardeneigenaren aan tegen gezondheids-, en welzijnsproblemen die voortvloeien uit het niet kunnen voldoen aan de juiste hoeveelheid ruwvoer. Te denken valt aan overgewicht met kans op hoefbevangenheid, insulineresistentie, EMS en artrose door het voeren van teveel ruwvoer. Beperkt ruwvoer, en daarmee een beperkte tijd, kan leiden tot maagzweren, slokdarmverstopping en koliek. Ook zijn er vele paarden die hun ongeluk uiten in stereotype gedrag.

Daarom is het zaak om niet alleen het juiste ruwvoer te voeren, maar ook om dat op de juiste manier te doen. Vaak is het echter niet zo eenvoudig. Ofwel kan het paard voldoende kauwen maar krijgt het te veel, ofwel is de hoeveelheid goed maar kan niet worden voldaan aan de kauwbehoefte. Meerdere porties per dag is een goede oplossing, maar erg tijdrovend.

De oplossing voor deze problemen ligt in het gebruik van Little Bit Feeders.

Wil jij ook bijdragen aan het verspreiden van deze oplossing, wordt dan wederverkoper en vul het formulier op deze pagina in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere informatie te verstrekken.

Dealer worden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!