Neem contact op

Email

 

 

   Wordt verkooppunt

  Steeds vaker lopen paardeneigenaren aan tegen gezondheids-, en welzijnsproblemen die voortvloeien uit het niet kunnen voldoen aan de juiste hoeveelheid ruwvoer. Te denken valt aan overgewicht met kans op hoefbevangenheid, insulineresistentie, EMS en artrose door het voeren van teveel ruwvoer. Beperkt ruwvoer, en daarmee een beperkte tijd, kan leiden tot maagzweren, slokdarmverstopping en koliek. Ook zijn er vele paarden die hun ongeluk uiten in stereotype gedrag.

  Daarom is het zaak om niet alleen het juiste ruwvoer te voeren, maar ook om dat op de juiste manier te doen. Vaak is het echter niet zo eenvoudig. Ofwel kan het paard voldoende kauwen maar krijgt het te veel, ofwel is de hoeveelheid goed maar kan niet worden voldaan aan de kauwbehoefte. Meerdere porties per dag is een goede oplossing, maar erg tijdrovend.

  De oplossing voor deze problemen ligt in het gebruik van Little Bit Feeders.

  Wil jij ook bijdragen aan het verspreiden van deze oplossing, wordt dan wederverkoper en stuur een e-mailtje.

  WhatsApp

  Je kan makkelijk contact met ons opnemen via WhatsApp. Door op onderstaande knop te klikken begin je meteen een gesprek.

  Veel gestelde vragen

  Levertijd

  Als de bestelde producten op voorraad zijn, worden deze op maandag en donderdag verzonden.  Let op: Indien je er voor kiest om de bestelling vooruit te betalen, dan is de minimale levertijd afhankelijk van het moment van bijschrijving van het orderbedrag op de rekening van Little Bit feeders.

  Kosten voor verzending en betaling

  Verzendkosten zijn afhankelijk van het totale gewicht van de bestelling en de wijze van verzending. Voor een standaard pakket binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 5,95. 

  Garantie en retourbeleid

  Little Bit feeders wil dat je 100% tevreden bent met je aankopen. Het kan echter voorkomen dat je een product moet retourneren. Controleer direct na ontvangst van je bestelling of de producten onbeschadigd en compleet geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, meld dit dan binnen 24 uur na ontvangst via email of WhatsApp.  Wanneer je niet tevreden bent over het product, dan kan je het binnen 14 dagen retourneren. Wil je meer weten over de voowaarden en regelingen, lees dan hier verder.

  Kan er nat hooi in de Little Bit feeder?

  Ja, in de Little Bit feeder kan natgemaakt hooi worden gevoerd. Wanneer je hooi langdurig (meerdere uren) wil weken, raden we je aan om goed op te letten dat de Little Bit Feeder wel kans krijgt om op te drogen.

  Wat is het verschil tussen een Little Bit trailertas en een Little Bit hooitas?

  De Little Bit trailertas en de Little Bit hooitas verschillen van ontwerp. Een Little Bit trailertas is ontworpen voor in de trailer. Hierbij is er aan gedacht dat het paard in de trailer constant toegang moet hebben tot zijn ruwvoer. Daarom heeft de Little Bit trailertas aan twee kanten mazen. De bodem van de trailertas is gesloten om zo veel mogelijk het verlies van hooi tegen te gaan. De Little Bit hooitas is ontworpen voor op stal, de paddock of in de weide. Om het paard zo lang mogelijk bezig te houden, heeft de Little Bit hooitas aan slechts een kant mazen. Verder is in tegenstelling tot de Little Bit trailertas de onderkant ook voorzien van mazen zodat ook de laatste restjes uit de Little Bit hooitas kunnen worden gegeten.

  Raken de paarden niet gefrustreerd als ze moeite voor hun ruwvoer moeten doen?

  Nee, paarden zijn vanuit de natuur gewend om eten te moeten zoeken en moeite te moeten doen voor hun voedsel. De ervaring leert dat veel paarden het juist leuk vinden om hun ruwvoer uit de Little Bit feeder te eten.

  Vind een verkooppunt

  Liever even ergens een Little Bit Feeder bekijken? Zoek hier naar een verkooppunt bij jou in de buurt.

  Zakelijke gegevens

  Beumeesweg 16
  9661 AH, Alteveer
  Nederland

  info@littlebitfeeders.com

  +31 (0)6 23 47 29 49

  KvK: 59.56.26.17
  BTW: NL 002.195.930.B65
  Bank: NL49 ABNA 0408.4410.70